به گزارش خبرنگار مهر در بهشهر، سید علی نعیمی در نشست خبری روز چهارشنبه با اصحاب رسانه مازندران در بهشهر اظهار داشت: با توجه به تعداد پرسنل موجود، در بندر و مشکلات مربوط به تردد، ساخت این بند، در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: امکان سنجی در راستای چگونگی احداث این شهر بندری در دست انجام است تا خانواده های پرسنل بندر، از دغدغه کمتری برخوردار باشند.
وی بیان داشت: در حال حاضر هزار و 37 نفر به صورت مستقیم و ساکن در این بندر، مشغول کار هستند و دو برابر این تعداد بطور غیر مستقیم به اشتغال مشغول هستند.
نعیمی با اشاره به پایلوت بودن بندر امیرآباد، تصریح کرد: این بندر به عنوان پایلوت غلات، سوخت، گوشت ، خودرو و کالا در بنادر حاشیه دریای خزر معرفی شده است.
وی اضافه کرد: در رابطه با ورود و خروج دام و گوشت در این بندر، رایزنی های لازم انجام شده و قصد داریم تا دام زنده، گوشت و فرآورده های دامی وارد کنیم و با اعتبارات لازم در بخش سردخانه، کشتارگاه، کارگاه فرآورده های دامی و بسته بندی آن، سرمایه گذاری انجام دهیم.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امیر آباد در خصوص اعتبار عمرانی این بندر خاطر نشان کرد: در سال جاری، 13 میلیارد تومان برای انجام زیر ساخت های این بندر در نظر گرفته شده که تا کنون 60 درصد آن جذب شده است.
نعیمی ادامه داد: حدود 23 شرکت که تجارب سرمایه گذاری دارند، متقاضی سرمایه گذاری در بندرهستند که سیلوی انبار، مخازن نفتی، تاسیسات بندری و شرکت های صنعتی در زمره آن است.
وی گفت: از این تعداد شرکت، 9 سرمایه گذار در حال فعالیت بوده و سه شرکت بهره برداری و بقیه در حال ساخت است.
نعیمی از ساخت بازارچه مرزی در این بندر خبرداد و افزود: براساس مصوبه سفر دوم ریاست جمهوری به مازندران، این طرح به تایید استان رسیده و طرح آن در حال مطالعه است.
مدیر بندر امیرآباد بهشهر در خصوص برنامه ریزی آینده برای بندر امیرآباد بهشهر اظهار داشت: توسعه بندر از هزار و 60 هکتار به دو هزار و 60 هکتار، تکمیل فاز یک و اجرای فاز 2 و 3 در بندر امیرآباد بهشهر که اسکله های موجود از 9 اسکله موجود به 34 اسکله افزایش خواهد یافت.
نظر شما